Incendiu puternic la un bloc de locuințe din Galați. Peste 20 de persoane au fost evacuate

Incendiu puternic la un bloc de locuințe din Galați. Peste 20 de persoane au fost evacuate © antena1

Un grav incendiu a cuprins un bloc de locuințe din Galați, luni seară. 18 persoane au fost evacuate, iar alte trei au fost intoxicate cu fum, una dintre ele suferind și de un atac de panică. 

Luni seară, Detașamentul de Pompieri Galați a fost solicitit să intervină la un incendiu izbucnit la un apartament de pe strada Strungarilor. 

La fața locului a ajuns imediat o ambulanță SMURD ce a acordat primul ajutor pentru două persoane vârstnice, intoxicate cu fum, dar care au suferit și un atac de panică. 

”Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor pentru două persoane vârstnice, intoxicate cu fum. De asemenea, alte două persoane, una intoxicată cu fum și una cu atac de panică, au primit îngrijiri medicale de la echipajul medical de la Serviciul Judeșean de Ambulanță. Toate cele patru persoane sunt în afara oricărui pericol și au refuzat transportul la spital”, a declarat Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt de la ISU Galați, potrivit Antena 1

Pompierii au reușit să stingă incendiul în scurt timp, însă bunurile din locuință au fost distruse. Cel mai probabil, cauza incendiul a fost un calorifer defect aflat într-una din încăperi. Uleiul fierbinte care s-a scurt din calorifer a intrat în contact cu materialele textile din dormitor, iar apoi s-a extins la tot apartamentul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro