VIDEO/ Incendiu puternic în Centrul Vechi al Capitalei

Incendiu puternic în Centrul Vechi al Capitalei © antena3

Un incendiu puternic a izbucnit în această după-amiază în Centrul Vechi al Bucureștiul, după ce ieri, tot în Bucureși a izbucnit un incendiu puternic la un centru comercial din sudul Capitelei 

Un incendiu a izbucnit luni în Centrul Vechi al Capitelei. Din primele informații, o clădire cu două etaje este mistuită de flăcări. Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 12:15, iar la fața locului intervin patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, unul de descarcerare și o autoscară. Incendiul se manifestă la pod, iar la etaje sunt locuințe și la parter un restaurant. Nimeni nu a fost rănit în urma acestuia. 

Ieri, centrul comercial Sun Plaza a fost mistuit de flăcări. 

Duminică, 24 noiembrie, toți cetățenii aflați în incinta centrului comercial Sun Plaza din Berceni sunt evacuați, după ce a izbucnit un incendiu în parcare, la nivelul -2. Din fericire, incendiul a fost lichidat rapid, însă toți cei aflați în incinta mall-ului au tras o sperietură groaznică. Sute de oameni au așteptat în afara centrului comercial pentru a-și recupera mașinile și au sperat până în ultima clipă ca nu autoturismele lor sunt cele cuprinse de flăcări. Trei persoane au fost transporate la spital pentru îngrijiri medicale în urma intoxicării cu fum.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro