Incident grav la metrou. Un călător a căzut la stația Piața Unirii și a ajuns de urgență la spital

Incident grav la metrou. Un călător a căzut la stația Piața Unirii și a ajuns de urgență la spital © arhiva

Incident grav la metroul bucureștean în această dimineață. Un călător a căzut pe scările din stația Unirii și a ajuns de urgeneță la spital

Un călător ce voia să se deplaseze cu metroul de la stația Unirii a căzut pe trepe și a fost tranportat de urgență la spital. Potrivit martorilor care au fost în zonă atunci când aceasta a căzut, se pare că bărbatul mirosea a alcool. 

În ultima vreme mai multe incidente au avut loc la metrou. În urmă cu doar câteva zile sute de călători au rămas blocați în vagoane pe magistrala ce leagă Pipera de Berceni, în urma unei defecțiuni tehnice.

Cu doar câteva luni în urmă la stația 1 Mai a avut loc un incident ce ar fi putut să se încheie cu un final tragic. Un călător a fost prins între ușile metroului care l-a tras pe aceasta pe peron până la ieșirea din stația de metrou. Speriat, bărbatul a părăsit incidentul înainte că o ambulanță să ajungă la el și să-i acorde primul ajutor. 

Cele mai multe defecțiuni tehnice ce au avut loc în ultima perioadă s-au întâmplat pe magistrala Pipera-Berceni, cea mai ciruculată magistrală, mai ales la orele de vârf din București. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro