Bărbatul care a vrut să se sinucidă la staţia de metrou Păcii trebuie operat de urgenţă

Bărbatul care a vrut să se sinucidă la staţia de metrou Păcii, trebuie operat de urgenţă © arhivă

Panica a fost sentimentul pe care l-au simţit cei aflaţi la staţia de metrou Păcii, aseară, după ce un bărbat de 40 de ani a încercat să se sinucidă!

Circulaţia metroului din zona cartierului Militari a fost oprită aseară, după ce un bărbat a încercat să se sinucidă! Cei aflaţi la faţa locului au reuşit să-l oprească pe cel care voia să-şi pună capăt zilelor, înainte de a fi prea târziu. 

Autorităţile s-au sesizat imediat şi l-au transportat pe bărbat la Spitalul Universitar, cu leziuni grave şi amputaţii, acesta urmând a fi operat de urgenţă.

Reprezentanţii Metrorex sunt şocaţi de cele întâmplate şi nu se aşteptau ca astfel de evenimente să mai aibă loc. Anul trecut, la staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost pusă o balustradă de câţiva metri, însă proiectul nu a mai luat amploare. 

Acum 3 luni, un alt bărbat a încercat să-şi ia viaţa

În luna noimebrie a anului trecut, la staţia de metrou Piaţa Unirii, un tânăr a ameninţat că-şi pune capăt zilelor, strigând obsesiv numele iubitei sale. În urma unor probleme din relaţie, bărbatul a decis că viaţa lui nu mai are rost, conform spuselor celui în cauză: "Nu pot să trăiesc fără ea". Tânărul a fost salvat de cei care se aflau la staţia de metrou, trăgându-l de pe şine. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro