Un bărbat a vrut să se sinucidă, în urmă cu puțin timp, la stația de metrou Păcii

Un bărbat a vrut să se sinucidă, în urmă cu puțin timp, la stația de metrou Păcii © Arhivă

Incident șocant, sâmbătă seara, la metroul bucureștean. Un bărbat a vrut să se sinucidă și a încercat să se arunce în fața metroului. Din fericire, bărbatul a fost oprit la timp.

Tentativă de sinucidere, sâmbătă seara, la metrou

Un bărbat a încercat să-și ia viața și a vrut să se arunce pe șinele de metrou, sâmbătă seara. Totul s-a petrecut la stația de metrou Păcii. Bărbatul în vârstă de 40 de ani voia să încheie socotelile cu viața și să se arunce în fața metroului, însă a fost oprit la timp, potrivit Antena 3. Martorii au reușit să-l oprescă, astfel că rănile pe care le-a suferit nu sunt grave.

Circulația metroului, dată peste cap

În urma tentativei de sinucidere a bărbatului, circulația metroului la stația Păcii a fost dată peste cap, astfel că oamenii care circulau cu metroul au fost nevoiți să aștepte minute bune până când trenurile au circulat din nou.

O femeie a atacat călătorii la metrou

Un alt incident șocant la metroul bucureștean a avut loc pe 6 ianuarie. Atunci, o tânără de 30 de ani a început să înjure și să atace călătorii atunci când metroul a ajuns în stație.

Totul s-a întâmplat la stația de metrou Pipera, acolo unde călătorii s-au speriat teribil, după ce femeia a început să-i atace și să le vorbească urât. Din fericire, paznicii de la metrou au intervenit și au reținut-o până când au ajuns oamenii legii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro