Incident şocant, luni la prânz, în Capitală. O tânără de 30 de ani a atacat călătorii la metrou / VIDEO

Incident şocant, luni la prânz, în Capitală. O tânără de 30 de ani a atacat călătorii la metrou / VIDEO © Captură

Incident dramatic, în urmă cu puţin timp la metroul bucureştean. O tânără de 30 de ani a început să facă scandal şi să-i atace pe călători.

Momente alarmante, luni în jurul prânzului, în Capitală. O femeie de 30 de ani a început să înjure şi să atace călătorii, atunci când metroul a ajuns în staţie, potrivit Observator.tv.

Nu se ştie, momentan, motivul pentru care aceasta a avut acel comportament, însă părea să aibă o problemă, pentru că a izbucnit brusc, fără să mai fie cineva apropiat alături de ea cu care ar fi putut să aibă un conflict. Călătorii care se aflau în acele clipe la metrou s-au speriat, mai ales că femeia a început să-i atace şi să-i înjure. Totul s-a întâmplat la staţia de metrou Pipera.

În plus, spun martorii, întreg incidentul a avut loc apropae de şine, martorii temându-se ca nu cumva femeia să aibă intenţia de a se arunca în faţa metroului. Din fericire, aceasta a fost oprită la timp de paznicii de la metrou, care au prins-o până la venirea oamenilor legii.

În imaginile surprinse la locul incidentului se poate vedea că femeia este ţinută cu forţa de un paznic, până când poliţiştii şi-au făcut apariţia. Femeia de 30 de ani, care a semănat teamă la metrou, a fost luată de oamenii legii, aceasta urmând să fie dusă la spital pentru un control amănunţit.

Alt incident şocant la metrou

Un alt incident şocant, care a avut loc la metroul bucureştean, datează de la finalul anului 2019, atunci când călătorii metroului care circula pe ruta Preciziei - Anghel Saligny au fost nevoiţi să dea drumul la geamuri şi să apese butonul de panică, din cauza unui fum des, care a apărut brusc. În cele din urmă, nimeni nu a păţit nimic şi nu a fost vorba decât de o degajare de praf introdusă în tren prin sistemul de ventilaţie, la staţia Eroilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro