Incident şocant, luni la prânz, în Capitală. O tânără de 30 de ani a atacat călătorii la metrou / VIDEO

Incident şocant, luni la prânz, în Capitală. O tânără de 30 de ani a atacat călătorii la metrou / VIDEO © Captură

Incident dramatic, în urmă cu puţin timp la metroul bucureştean. O tânără de 30 de ani a început să facă scandal şi să-i atace pe călători.

Momente alarmante, luni în jurul prânzului, în Capitală. O femeie de 30 de ani a început să înjure şi să atace călătorii, atunci când metroul a ajuns în staţie, potrivit Observator.tv.

Nu se ştie, momentan, motivul pentru care aceasta a avut acel comportament, însă părea să aibă o problemă, pentru că a izbucnit brusc, fără să mai fie cineva apropiat alături de ea cu care ar fi putut să aibă un conflict. Călătorii care se aflau în acele clipe la metrou s-au speriat, mai ales că femeia a început să-i atace şi să-i înjure. Totul s-a întâmplat la staţia de metrou Pipera.

În plus, spun martorii, întreg incidentul a avut loc apropae de şine, martorii temându-se ca nu cumva femeia să aibă intenţia de a se arunca în faţa metroului. Din fericire, aceasta a fost oprită la timp de paznicii de la metrou, care au prins-o până la venirea oamenilor legii.

În imaginile surprinse la locul incidentului se poate vedea că femeia este ţinută cu forţa de un paznic, până când poliţiştii şi-au făcut apariţia. Femeia de 30 de ani, care a semănat teamă la metrou, a fost luată de oamenii legii, aceasta urmând să fie dusă la spital pentru un control amănunţit.

Alt incident şocant la metrou

Un alt incident şocant, care a avut loc la metroul bucureştean, datează de la finalul anului 2019, atunci când călătorii metroului care circula pe ruta Preciziei - Anghel Saligny au fost nevoiţi să dea drumul la geamuri şi să apese butonul de panică, din cauza unui fum des, care a apărut brusc. În cele din urmă, nimeni nu a păţit nimic şi nu a fost vorba decât de o degajare de praf introdusă în tren prin sistemul de ventilaţie, la staţia Eroilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro