Incident şocant, în urmă cu puţin timp, la staţia de metrou Universitate. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital / VIDEO

Incident şocant, în urmă cu puţin timp, la staţia de metrou Universitate. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital © Arhivă

Incident şocant, vineri seara, la metroul din Bucureşti. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost lovit, în timp ce cobora pe scările rulante, potrivit Antena 3.

Bărbatul are 47 de ani şi se afla pe scările rulante la staţia Universitate. Brusc, bărbatului i-a căzut pe cap o bucată de tavan. Astfel, mai multe elemente de construcţie au căzut din plafon şi l-au accidentat pe bărbat. Medicii au sosit de urgenţă la faţa locului, iar bărbatul a fost transportat la spital. Din primele informaţii se pare că acesta este conştient. Medicii l-au supus unui control amănunţit pentru a vedea care este exact starea bărbatului.

Un alt incident şocant la metrou

Un alt incident şocant la metrou a vut loc în luna octombrie. Atunci, un bărbat a fost strivit între metrou şi peretele staţiei de la 1 Mai. Iniţial, conducătorul trenului nu a văzut că bărbatul urma să se urce, astfel că a închis uşile, iar acestuia i-a rămas piciorul prins. Bărbatul a fost târât câţiva metri pe peron, iar mai apoi a fost strivit între metrou şi peretele staţiei de la 1 Mai.

Bărbatul a fost transportat la spital în viaţă. Medicii au precizat că în urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi i-a fost fracturat piciorul.

Când va fi gata metroul din Drumul Taberei

Deşi la finalul acestui an ar fi trebuit ca metroul din Drumul Taberei să fie dat în folosinţă, ei bine, aşa cum probabil mulţi se aşteptau, acest lucru nu se va întâmpla. Autorităţile au anunţat că acesta ar urma să fie gata în vara anului viitor.

"Metroul Drumul Taberei poate fi dat în folosinţă anul viitor, aproximativ în luna iunie. Astea sunt, ca să zic aşa, angajamentele care sunt luate de constructori", a spus premierul Ludovic Orban.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro