Motivul incredibil pentru care un tânăr a încercat să își ia viața la metroul de la Piața Unirii. "Nu pot să trăiesc fără ea"

Motivul incredibil pentru care un tânăr a încercat să își ia viața la metroul de la Piața Unirii. "Nu pot să trăiesc fără ea" © captura video

Un incident neobișnuit s-a petrecut în această după-amiază la metroul din Capitală, respectiv la stația de la Piața Uniri. Un tânăr a amenințat că își pune capăt zilelor, iar acum s-a aflat și motivul pentru care a recurs la acest gest. 

Tânărul a amenințat că își pune capăt zilelor, în timp ce striga obsesiv o tânără pe nume "Nicoleta". Tânărul ar fi decis să își pună capăt zilelor din cauza unor probleme în dragoste, strigându-i numele neîncetat iubitei sale. "Nu pot să trăiesc fără ea", țipa tânărul, în timp ce stătea pe calea ferată. Oamenii au privit îngroziți scena și chiar au filmat tot incidentul.

La un moment dat, mai mulțe persoane aflate pe peron au coboarât pe șine și l-au luat cu forța de pe șină, el fiind preluat de personalul de la metrou

Bărbat accidentat la metrou

În urmă cu ceva timp a mai avut loc un incident la metroul din București. Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, se afla pe scările rulante de la Piața Universității, moment în care i-a căzut în cap o bucată de tavăn. Mai multe plăci din tavan au căzut din plafon şi l-au accidentat pe bărbat. Medicii au sosit de urgenţă la faţa locului, iar bărbatul a fost transportat imediat la spital. Bărbatul a scăpat cu răni superficiale, însă s-a ales cu o sperietură pe cinste. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro