Incident teribil la Cheile Turzii. Un bărbat a căzut de pe un versant, de la o înălțime de 30 de metri / FOTO / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Incident teribil la Cheile Turzii © ISU Cluj

Un incident extrem de periculos a avut loc sâmbătă, 16 mai, la Cheile Turzii. Un bărbat a căzut de pe un versant, de la o înalțime de aproximativ 30 de metri, fiind nevoie de un elicopter SMURD pentru a-l putea recupera. 

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost la un pas de moarte după ce a căzut de pe un versant, de la o înălțime de aproximativ 30 de metri. 

Din fericire, în urma căzăturii omul a fost conștient și a sunat la 112 , iar în scurt timp la fața locului au ajuns de urgență echipajul salvamont, dar și un elicopter SMURD. 

Salvatorii au ajuns la bărbatul căzut, i-au acordat primele îngrijiri medicale, iar mai apoi a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Târgu-Mureș pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate. 

”În jurul orei 13.00, echipaje de pompieri din cadrul ISU Cluj au fost solicitate, printr-un apel la numărul 112, să intervină pentru a salva un bărbat, care a căzut de pe un versant din Cheile Turzii.

Au fost alertate o autospecială cu echipamente de salvări de la înălțimi, un echipaj SAJ, elicopterul SMURD de la Jibou și serviciul salvamont din Cheile Turzii.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a căzut de la o înălțime între 20-30 m și s-a oprit într-un punct intermediar, pe versantul drept al cheilor (dinspre Mihai Viteazul spre Petrești).

Echipajul salvamont a ajuns la bărbat, i-a acordat primul ajutor și l-au pregătit pentru a fi ridicat cu elicopterului.Echipajul elicopterului SMURD a reușit să-l preia pe bărbat și să-l aducă la un nivel mai ușor accesibil, unde s-a realizat stabilizarea lui pentru a fi transportat la spital.După stabilizarea victimei, aceasta urmează să fie transferată la spitalul din Târgu Mureș, cu elicopterul SMURD”, se arată în comunicatul emis de către ISU Cluj. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro