Inconștiență dusă la extrem! Un bărbat din Buzău s-a ales cu dosar penal, după ce a făcut un live la volan: “Pe coronavirus.. Ieșiți, mă, afară, chiar v-a speriat Poliția?”

Inconștiență dusă la extrem! Un bărbat din Buzău s-a ales cu dosar penal, după ce a făcut un live la volan: “Pe coronavirus.. Ieșiți, mă, afară, chiar v-a speriat Poliția?” © Facebook

Inconștiență dusă la extrem! Asta putem spune despre gestul făcut de un tânăr din Buzău, care a refuzat să respecte regulile emise de către autorități și a ieșit din casă să se plimbe cu mașina. S-a ales cu dosar penal, după ce a făcut un live în care-și îndemna prietenii să-i urmeze gestul!

Din cauza situației critice în care ne aflăm, autoritățile au recurs la măsuri stricte, încercând în acest fel să combată răspândirea cu coronavirus. Drept urmare, este indicat să nu mai ieșim din casă, doar în cazul în care avem o urgență. 

”Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia asta?”

Ei bine, pe principiul ”regulile sunt făcute pentru a fi încălcate”, un tânăr din Buzău a decis să nu ia în seamă ce spun oamenii legii și a ales să se plimbe cu mașina pe străzile orașului. Și asta nu este tot. 

Bărbatul de 26 de ani a ales să facă un live pe contul de Facebook, în care îndemna pe toată lumea să iasă afară din casă, luând în derâdere organele statului. 

"Prietenii mei, haideţi prin oraş dacă aveţi curaj. Pe coronaviruus....Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia asta? Nu se poate mă! Nici o maşină nu circulă în oraşul astă. Când vreodată va putea să mă ţină pe mine garda în casă. Dacă mă prinde garda să mor dacă nu intru cu maşina în ei...", a transmis el, cu zâmbetul până la urechi. 

Bărbatul s-a ales cu dosar penal 

Din nefericire pentru el, lucrurile nu au mers conform planului, deoarece totul a ajuns și la urechile polițiștilor, care s-au sesizat imediat, identificându-l și sancționându-l contravențional. Totodată, bărbatul de 26 de ani a rămas fără permis, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru instigare publică. 

Reprezentanții IPJ Buzău au transmis primul comunicat cu privire la incidentul care a avut loc. 

”În urma imaginilor apărute în spaţiul public cu un tânăr care conducea pe raza municipiului Buzău, în intervalul orar 22.00-06.00, îndemnând cetăţenii să nu se supună reglementărilor actuale privind circulaţia persoanelor, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări.”, susțin reprezentanții.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro