Inconștiență dusă la extrem! Un bărbat din Constanța s-a rănit singur și a scuipat toți medicii și asistentele din spital

Inconștiență dusă la extrem! Un bărbat din Constanța s-a rănit singur și a scuipat toți medicii și asistentele din spital © spitalharsova.ro

Cine a zis că pandemia nu-i pentru oricine a avut dreptate! Este cazul unui bărbat din Constanța care a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a rănit singur. Individul a scuipat și a amenințat medicii și asistentele! 

Coronavirus a reușit să producă neliniște în unele persoane, recurgând la gesturi de-a dreptul necugetate. Este cazul unui bărbat din Constanța, care nu a mai putut suporta izolarea la domiciliu și s-a rănit singur.

”A pătruns în incinta spitalului ameninţând, jignind şi scuipând”

O echipă s-a deplasat imediat la fața locului, iar individul a fost transportat de urgență la spital, fiind în stare gravă. Ajuns în unitatea sanitară, bărbatul a început să amenințe și să scuipe medicii și asistentele, fără a avea un motiv anume.

“Pe timp de pandemie, personalul medico-sanitar trebuie să facă faţă unor situaţii extreme, neprevăzute (...). Individul (...), aflat în a treisprezecea zi de autoizolare, s-a autoaccidentat, a pătruns grav rănit în incinta spitalului ameninţând, jignind şi scuipând medici şi asistente deopotrivă, oameni care erau acolo pregătiţi să-i salveze viaţa. Oameni care au continuat să îşi facă treaba, indiferent de ameninţările acestuia şi de faptul că se expun unui caz suspect de COVID-19”, a declarat managerul spitalului, Andrei-Bogdan Zidaru.

De asemenea, potrivit managerului, individul a fost stabilizat pe treptele spitalului, fiind imposibil de tratat în altă parte, deoarece pierduse mult sânge. Incidentul a avut loc la Spitalul Orășenesc din Hârșova, unde șase angajați sunt suspecți de coronavirus. Acum, ei așteaptă rezultatele testelor.

Aceşti oameni sunt nişte eroi şi trebuie trataţi ca atare! Nu înjuraţi, nu scuipaţi, nu batjocoriţi, nu umiliţi, nu expuşi la agenţi patogeni fără echipamente de protecţie, nu minţiţi în dauna propriei sănătăţi. De asemenea, mulţumim organelor competente pentru intervenţia rapidă. (...) Solicităm public întocmirea unui dosar penal pentru acest individ care a riscat vieţile oamenilor care l-au salvat astăzi. Ne va fi din ce în ce mai greu să continuăm în aceste condiţii. Este nevoie de mult calm şi înţelegere”, a scris Zidaru pe pagina de Facebook a Spitalului Orăşenesc Hârşova.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro