Ce s-a întâmplat cu îngrijitoarea româncă din Italia, care a umilit și a înfometat un bătrân de 94 de ani. Autoritățile au decis

Ce s-a întâmplat cu îngrijitoarea româncă din Italia, care a umilit și a înfometat un bătrân de 94 de ani. Autoritățile au decis © arhivă

O româncă de 47 de ani, îngrijitoare la un azi de bătrâni din Italia a fost arestată, după ce s-a aflat că a maltratat și a batjocorit un bătrân de 94 de ani. Mai mult, după faptele revoltătoare pe care le-a comis, românca își făcuse bagajele să fugă în România. 

Fapte strigătoare la cer s-au întâmplat într-un azil de bătrâni din Ravenna, Italia. O îngrijitoare româncă de 47 de ani a umilit, batjocorit și înfometat un bătrân de 94 de ani, după care și-a făcut bagajele și a vrut să fugă în România, moment în care oamenii legii au prins-o și au arestat-o pentru ceea ce a făcut. 

Românca de 47 de ani trebuia să aibă grijă de bătrânul de 94 de ani, dar tot ce a făcut a fost să-l batjocorească pe acesta în cel mai umilitor mod cu putință. Presa italiană notează faptul că românca îl lăsa fără mâncare, punându-i farfuria goală în față, îl umilea și chiar îi dădea medicamente necorespunzătoare tratamentului care îi era recomandat, inclusiv sedative.

Bătrânul de 94 de ani care a fost victima româncei a fost luat de fiica lui și transferat la un alt azil, iar românca a fost arestată de carabinieri. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro