Cazul Caracal. INML reface testele ADN pe oase. Ipoteza unei a treia victime, tot mai posibilă

Cazul Caracal. INML reface testele ADN pe oase. Ipoteza unei a treia victime, tot mai posibilă © Arhivă

Noi complicații în cazul crimelor de la Caracal. După scandalul generat pe fondul testelor ADN făcute pe rămășițele umane din liziera de lângă oraș, medicii legiști de la INML au luat o decizie importantă.

Medicii de la Institutul Național pentru Medicină Legală au anunțat că vor reface testele ADN pe oasele găsite până în aceste momente, conform Antena 3. Mai mult, au ținut să precizeze faptul că toate rapoartele pe care le-au trimis până acum celor de la DIICOT sunt doar preliminare.

Ipoteza celei de-a treia victime, tot mai solidă

Mai mult, în ultima perioadă s-a tot speculat că ar putea exista o a treia victimă, iar acest lucru este întărit de descoperirile din ultima perioadă. După ce mașina lui Gheorghe Dincă a fost ridicată de procurori și analizată cu atenție, în autoturism s-au găsit noi obiecte bulversante. Mai exact, este vorba despre o geantă și despre un cercel, altul decât cel al Alexandrei Măceșanu.

Cum nici geanta, nici cercelul nu au fost recunoscute de rudele Alexandrei și ale Luizei Melencu, criminaliștii întăresc acum posibilitatea ca Gheorghe Dincă să mai fi răpit sau chiar ucis încă o fată.

Directorul INML, noi detalii despre testele ADN

Inițial, a apărut în spațiul public informația potrivit căreia reprezentanții Institutului Național de Medicină Legală "Mina Minovici" ar fi decis să oprească efectuarea testelor, însă directorul instituției a venit acum cu precizări de ultim-moment în cazul crimelor de la Caracal.

„Urmează din fragmentele reeșantionate, adică cele care nu au fost expertizate, o nouă determinare ADN”, a declarat Prof. Dr. Cristian George Curcă, conform Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro