Interlopul Bebino, manevră incredibilă, ca să dispară din ţară / Decizie neaşteptată a mafiotului din gruparea Sportivilor care este acuzat de tentativă de omor

+6 click pentru
galerie

Interlopul Bebino, care a fost căsăpit după ce a încercat să îi taie beregata unui rival, se pregăteşte să părăsească ţara şi să îi lase cu ochii în soare pe procurorii care l-au acuzat de tentativă de omor.

Imediat după ce a fost eliberat din arest şi trimis acasă, pentru a-şi linge rănile, interlopul măcelărit de membrii grupării Cocalarilor a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti, în care a solicitat ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara. Marius Alecu, alias Bebino sau King Kong din Berceni, a încercat iniţial la Tribunal, însă, cum această instanţă i-a respins cererea, a contestat-o.

“Respinge cererea formulată de petentul-condamnat Alecu Marius Emil, privind încetarea obligaţiei de a nu păsări teritoriul României, fără acordul instanţei, stabilită prin Sentinţa penală nr. 647/24.03.2017, pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală, definitivă prin Decizia penală nr. 1443/24.10.2017, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti- Secţia I Penală, ca neîntemeiată. În baza art. 276 alin. 1 C. proc. pen., obligă pe petent la plata sumei de 150 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat”, a decis Tribunalul Bucureşti, în urmă cu o lună. Dacă judecătorii de la Curtea de Apel îi vor admite cererea, Bebino va putea părăsi imediat ţara şi, cel mai probabil, le va trimite nişte cărţi poştale cu plaje însorite procurorilor care îl cercetează în prezent pentru că a încercat să ucidă un alt interlop.

Condamnat cu suspendare pentru crimă organizată

Considerat un traficant de droguri extrem de periculos, lider al grupării Sportivilor, Bebino a fost lăsat în libertate de judecători, primind, în 2017, doi ani şi jumătate, cu suspendare, deşi faptele comise erau extrem de grave: trafic de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Lăsaţi să facă trafic de droguri, s-au măcelărit în plină stradă

În umă cu trei săptămâni, Cezar Petcu, zis Joe, l-a căsăpit pe Marius Alin Alecu, zis Bebino sau "King Kong din Berceni", din cauza unor discuţii care ar fi plecat de la bani şi de la droguri – afaceri derulate sub nasul poliţiei şi a procurorilor DIICOT. "La data de 9 ianuarie, în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare a unei altercaţii”, a transmis Poliţia Capitalei, la momentul respectiv. Petcu a fugit imediat după comiterea faptei şi s-a predat după câteva zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor. La scurt timp, Bebino a fost săltat de poliţie direct din spital şi dus în arest, pentru a fi cercetat tot pentru tentativă de omor, însă a contestat mandatul, iar judecătorii l-au lăsat să plece acasă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro