Interlopul care l-a măcelărit pe Bebino a mai făcut o victimă / Cum a scăpat de dosarul penal!

+7 click pentru
galerie

Interlopul din Colentina care l-a tranşat cu sabia pe unul dintre capii grupării Sportivilor din Berceni mai are o tentativă de omor la activ, însă a scăpat de puşcărie chiar datorită propriei victime.

Surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că Cezar Petcu ar fi comis o tentativă de omor vara trecută, într-un club de fiţe din Capitală. Atunci, interlopul a avut un schimb dur de replici cu un alt invdivid de teapa lui şi, iritat de faptul că adversarul l-a făcut de râs în public, l-a urmărit la baie şi l-a înjunghiat în spate. Deşi iniţial victima a susţinut că va depune plângere penală împotriva agresorului, ulterior a renunţat, fie de teamă să nu fie executat de Clanul Ţiganilor, fie pentru că a primit o sumă consistentă ca să-şi ţină gura. Un lucru este, însă, cert: tânărul înjunghiat nu a mai ajuns niciodată la poliţie.

Săptămâna trecută, Cezar Petcu l-a căsăpit pe Marius Alin Alecu, zis Bebino sau "King Kong din Berceni", din cauza unor datorii. "La data de 9 ianuarie, în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare a unei altercaţii”, a transmis Poliţia Capitalei, la momentul respectiv. Petcu a fugit imediat după comiterea faptei şi s-a predat abia luni, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro