Interlopul care l-a măcelărit pe Bebino, salvat de procurori / Detalii exclusive

+3 click pentru
galerie

Considerat un infractor extrem de periculos, interlopul care l-a căsăpit pe liderul grupării Sportivilor a fost ajutat chiar de procurori să fenteze pușcăria.

Tentativa de omor comisă împotriva lui Marius Alecu, zis Bebino, nu este prima infracțiune comisă de Cezar Petcu, alias Joe, membru al Clanului Cocalarilor. Conform unor surse judiciare, Joe a mai făcut o victimă în urmă cu trei ani, pe raza Sectorului 6, ținta interlopului fiind un afacerist din județul Călărași. Dosarul a stat la sertar, la parchet, luni la rând, iar într-un final procurorii au clasat dosarul. Ulterior, victima a deschis un proces, în care a acuzat Parchetul de tergiversarea anchetei, iar judecătorii i-au explicat că dosarul în care avea calitatea de parte vătămată fusese deja clasat. ”Respinge contestaţia privind durata procesului formulată de contestatorul F. Răzvan Marius, prin avocat, ca inadmisibilă. Constată că prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti din data de 04.12.2018 a fost clasată cauza cu nr. 9216/P/2017, cu privire la care a fost formulată contestaţia privind durata procesului. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac”. 

După ce a fost salvat de la pușcărie de procurori, Cezar Petcu a comis o tentativă de omor, într-un club de fiţe din Capitală. Vara trecută, interlopul a avut un schimb dur de replici cu un alt individ de teapa lui şi, iritat de faptul că adversarul l-a făcut de râs în public, l-a urmărit la baie şi l-a înjunghiat în spate. Deşi iniţial victima a susţinut că va depune plângere penală împotriva agresorului, ulterior a renunţat, fie de teamă să nu fie executat de Clanul Ţiganilor, fie pentru că a primit o sumă consistentă ca să-şi ţină gura. Un lucru este, însă, cert: tânărul înjunghiat nu a mai ajuns niciodată la poliţie.

Lăsat slobod printre oameni, la începutul acestui an, Joe l-a măcelărit pe Marius Alecu, zis Bebino sau "King Kong din Berceni", din cauza unor datorii. "La data de 9 ianuarie, în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare a unei altercaţii”, a transmis Poliţia Capitalei, la momentul respectiv. Petcu a fugit imediat după comiterea faptei şi s-a predat după câteva zile, fiind cercetat în prezent pentru tentativă de omor. Tot pentru tentativă de omor este cercetat și Bebino, care, potrivit martorilor, ar fi dat primul cu baioneta, încercând să îi taie beregata unui amic al lui Joe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro