Interlopul căsăpit în plină stradă şi-a serbat ziua de naştere la Terapie Intensivă / Cine l-a vizitat pe “King Kong” din Berceni!

+4 click pentru
galerie

Temutul Bebino, interlopul căsăpit cu sabia, în plină stradă, și-a petrecut ziua de naștere pe patul de spital, iar evenimentul nu a trecut fără incidente, mai ales că temutul membru al grupării Sportivilor a primit un “cadou” și din partea anchetatorilor.

După ce s-a aflat în stare gravă și a fost intubat de medicii Spitalului Sfântul Pantelimon, Marius Alecu, sau Bebino cum l-au poreclit prietenii săi din gruparea Sportivilor, a început să dea semne de viață. Sâmbătă, când a fost chiar ziua lui naștere, acesta începuse deja să vorbească și chiar s-ar fi ridicat din pat. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii au profitat de starea mai bună a rănitului și l-au audiat în salon. Sursele citate au precizat că liderul interlop ar fi fost destul de evaziv în declarații, însă a indicat faptul că cel care l-a tăiat în utimul hal a fost Cezar Petcu, zis Joe (foto jos).

În același timp, surse din anturajul acestuia au dezvăluit că apropiații au mers la spital pentru a-i serba ziua, însă, nu doar că accesul în salon le-a fost cu desăvârșire interzis, unii dintre aceștia au fost săltați chiar din sediul unității sanitare și duși pentru audieri la Poliția Capitalei, unde au fost întrebați în legătură cu răfuiala mafiotă de săptămâna trecută. Ce se știe concret până la acest moment este că Bebino, sau King Kong din Berceni, cum i se mai spune, a mers în Colentina pentru a-i da o lecție lui Cezar Petcu, alias Joe, un interlop rezident în cartierul respectiv. Acolo, după un schimb de lovituri reciproce, Bebino ar fi înjunghiat în gât un tânăr, după care a fost lovit cu sabia de Cezar Petcu. În urma loviturilor primite, Bebino și-a pierdut un deget și a suferit răni la cap, abdomen, spate, brațe și picioare. Cezar Petcu a fugit după comiterea faptei, însă s-a predat ulterior și a fost reținut pentru tentativă de omor. În ciuda faptului că s-a predat, bărbatul a refuzat să ofere polițiștilor amănunte legate de scandal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro