Interlopul implicat în căutarea Alexandrei, scandal total cu poliţiştii! Detalii exclusive

+4 click pentru
galerie

Interlopul Codiţă, mâna dreaptă a şefului Poliţiei Olt, căruia ofiţerul îi dădea informaţii din dosarul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, le-a pus gând rău “sticleţilor”.

Remus Rădoi - interlopul devenit consilier al Poliţiei Române, la care şeful IPJ Olt a apelat pentru a ajuta la identificarea răpitorului Alexandrei Măceşanu, ofiţerul oferindu-i informaţii clasificate, din dosar – a declarat război poliţiei. Interlopul poreclit Codiţă a deschis mai multe procese împotriva Poliţiei Române, în care a solicitat anularea unor sancţiuni contravenţionale primite în ultimii ani, pe care prietenii din conducerea poliţiei nu au putut să le “rezolve”.

Apelul în unul dintre dosare a fost introdus de Codiţă chiar pe 26 iulie, a doua zi după ce ofiţerul Nicolae Alexe îi oferise detalii din dosarul de la Caracal, respectiv maşina cu care fusese răpită fata numărul de la care adolescenta a sunat la 112 şi numărul de la care a primit un apel mama victimei. Şi, băiat fin, Codiţă i-a trimis pe “sticleţi” la două adrese false, la nişte duşmani de-ai lui, ca să o caute pe Alexandra, iar capetele luminate din poliţie au pierdut, astfel, timp preţios.

Ieri, la o săptămână de la declanşarea anchetei, anchetatorii s-au apucat să preleveze amprente din locuinţa lui Gheorghe Dincă, prin care s-au perindat zeci de persoane. Cu această ocazie, poliţiştii şi procurorii au descoperit mai multe oase în iarba din curtea presupusului asasin, iar acum trebuie să stabilească dacă acestea sunt de origine umană sau animală. Anchetatorii au decis să spargă şi gropile betonate de pe proprietatea lui Dincă și nu este exclud demolarea completă a casei. Gheorghe Dincă susține în continuare că le-a ucis pe Alexandra și Luiza, însă procurorii iau în calcul varianta conform căreia Dincă ar minți şi că cele două fete ar fi încă în viață.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro