ÎNTREBAREA ZILEI! Ştiai că poţi scăpa de răul de maşină cu ajutorul mai multor plante minune?

Plante care te scapă de răul de maşină © Foto: Pixabay

Multe persoane suferă de răul de maşină. Fie că trebuie să meargă la drum scurt, fie la drum lung, răul de maşină nu le dă pace. Dacă vă regăsiţi, astăzi venim în ajutorul vostru cu o soluţie sănătoasă, pe bază de plante, pentru e evita să folosiţi pastile.

Astfel, dacă aveţi probleme cu răul de maşină, puteţi consuma înainte de a pleca la drum ceai de ghimbir. Aceeastă plantă conţine o substanţă, gingerol, care ajută sistemul digestiv şi previne durerile abdominale. O altă plantă care vine în ajutor este menta. Răul de maşină este cauzat şi de mirosul neplăcut din interior, astfel că puteţi păstra în maşină mentă, care are un miros extrem de plăcut.

CITEŞTE ŞI: ÎNTREBAREA ZILEI: Știai că și femeile cu tatuaje pot fi stewardese?

Chimenul este o altă plantă care ajută să scăpaţi de răul de maşină. Câteva seminţe de chimen amestecate înainte să plecaţi la drum vă vor ajuta să nu mai ameţiţi. Şi lavanda este foarte sănătoasă pentru a scăpa de răul de maşină, lavanda fiind foarte bună împotriva stărilor de greaţă. De asemenea, sunt şi persoane cărora le este rău nu doar în maşină, ci şi în avion, astfel că şi împotriva acelor stări vă recomandăm sucul de măghiran.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro