ÎNTREBAREA ZILEI: Tu ştiai că poţi să scapi de răceală şi febră cu cartofi? Află cum!

Tratament pentru răceală cu cartofi © Foto simbol Hepta

Răceala şi febra pot fi tratate fără medicamente, cu cartofi! Există numeroase beneficii pe care le are cartoful pentru sănătate şi în funcţie de modul de aplicare, atât răceala, febra, cât şi migrenele, pot fi de domeniul trecutului. 

Pentru tratarea migrenelor, este nevoie de 2-3 felii de cartofi cruzi, aplicate pe frunte şi legate într-o eşarfă. Dacă durerile de cap continuă, este recomandat un suc cald de cartofi. Cartoful crud se dă pe rozătoare, se stoarce, iar din sucul rezultat se bea câte un sfert de pahar de trei ori pe zi, scrie frunza-verde.ro. 

De asemenea, cartoful ras pus la gât este cel mai cunoscut remediu pentru răceală, transmis din generaţie în generaţie. În cazul bolilor de sezon, cartoful ras, pus la gât sau în şosete, rămâne unul dintre cele mai bune tratamente. Dacă ai gâtul inflamat, râde un cartof, pune-l în tifon şi ţine-l la gât câteva minute. În ceea ce priveşte "cartoful ras în şosete", spală cartoful înainte de a-l rade, apoi pune-l în şosete. Astfel, febra va dispărea în cel mai scurt timp. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro