Ioana Condea, tânăra mutilată şi băgată în comă de un proxenet, a murit

Ioana Condea a murit © arhivă

Ioana Condea, tânăra mutilată şi băgată în comă de un proxenet român în Germania, a murit la 5 ani de la tragedia care a şocat toată lumea. Ioana Condea a murit în spitalul din Koln, unde se afla încă din anul 2014. 

Ioana Condea a ieşit din comă în urmă cu doi ani şi a putut comunica prin semne cu apropiaţii. Însă, pe 13 ianuarie, Ioana Condea s-a stins din viaţă pe patul de spital. Autorităţile germane nu au putut anunţa imediat moartea fetei pentru că tuturele legal, avocata, nu a putut fi contactată.

În dimineaţa zilei de joi, 23 ianuarie, Larisa Ştefan, o tânără stabilită în Germania care a ţinut legătura cu Ioana Condea, a primit vestea. Mama Ioanei a aflat de la Larisa Ştefan astăzi, că fiica ei s-a stins din viaţă.

Ioana Condea a murit la 5 ani după ce a fost băgată în comă de un proxenet român

"Ioana s-a stins din viaţă pe 13 ianuarie. Am fost informată de Poliţie pentru că ei voiau să afle dacă familia doreşte să o înmormânteze în ţară sau dacă va fi înmormântată în Germania ca şi necunoscută. Am sunat-o imediat pe mama Ioanei. Vă daţi seama că este la pământ. I-am spus că o vom ajuta cu tot ce putem", a declarat Larisa Ştefan pentru Observator.

Proxenetul care a băgat-o în comă pe Ioana Condea se află într-un penintenciar din Germania, unde îşi execută pedeapsa, după ce a fost condamnat la opt ani de închisoare.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro