Dublă crimă sau crimă urmată de sinucidere? Mister total în cazul femeii şi bărbatului din Iaşi, găsiţi morţi în casă

Dublă crimă sau crimă urmată de sinucidere? Mister total în cazul femeii şi bărbatului din Iaşi, găsiţi morţi în casă © ziaruldeiasi.ro

Miercuri, poliţiştii din Iaşi au făcut o descoperire şocantă într-un apartament. O femeie de 85 de ani şi un bărbat de 45 de ani, mamă şi fiul, au fost găsiţi morţi. 

Elena şi Răducu locuiau într-un bloc din centrul oraşului Iaşi. Un vecin a sunat la 112, după ce nu a mai suportat mirosul care venea din apartamentul celor doi. Erau morţi, iar pe corpurile lor au fost găsite urme de violenţă. Prima ipoteză a anchetatorilor? Mama sugrumată, iar fiul înjunghiat în piept. Totul s-ar fi întâmplat pe 9 aprilie, scrie ziaruldeiasi.ro.

Momentan, poliţiştii au două ipoteze: fie bărbatul şi-a ucis mama, apoi s-a sinucis, fie cineva a intrat în casa lor şi i-a ucis. Cel de-al doilea fiu al femeii a fost audiat ieri, deoarece, spun vecinii, el venea la bătrână doar când încasa pensia. Le-a spus anchetatorilor că are un alibi pentru perioada presupusă a morţii fratelui şi a mamei. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro