Ipoteză șocantă în cazul tinerei violate într-un ritual satanic! Ce plan diabolic a avut agresorul

Ipoteză șocantă în cazul tinerei violate într-un ritual satanic! Ce plan diabolic a avut agresorul © DIICOT

Apar noi detalii despre cazul înfiorător, petrecut la Giurgiu. O adolescentă de doar 16 ani a fost violată în cadrul unui ritual satanic, după ce înainte a fost drogată, apoi agresată.

Agresorul, în vârstă de 25 de ani, ar fi încercat să își reîncarneze fosta iubită, în cadrul unui ritual satanic, ce întrece orice fel de imaginație, spun anchetatorii. Coșmarul prin care tânăra a trecut a fost filmat și postat online. Potrivit reprezentațiilor DIICOT, minora era victima unei rețele de traficanți care obligau tinerele să se prostitueze. 

Ipoteză șocantă în cazul ritualului satanic

Întâmplare a avut loc în această vară, în luna iulie. Un tânăr, în vârstă de 25 de ani a reușit să convigă o adolescentă de 16 ani să meargă împreună cu el la o clădire abandonată. Ce a urmat întrece orice imaginație. Fata a fost drogată în prealabil, apoi violată în cadrul a ceea ce anchetatorii au descris ca fiind un ritual satanic. Șocant este faptul că totul a fost filmat chiar de către prietenii tânărului, care s-au aflat și ei la locul groazei. Imaginile au fost distribuite în mediul online și au șocat opinia publică. 

Pe de altă parte, într-o intervenție Acces Direct, sora tânărului acuzat de viol, susține că fata își dorea să fie fratele ei, iar toate acțiunile care s-au petrecut în acea seară ar fi fost făcute cu acordul ei. "În acea seară, nu știu să vă spun ce s-a întâmplat, dar știu că ea se cunoștea cu fratele meu de mai mult timp. Deci nu este prima oară când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acolo. Din câte știu eu, fata aceasta dorea să fie cu fratele meu. El nu a vrut, pentru că ea nu este o fată cuminte, așa cum știe toată lumea. Iar ea, prin chestia asta, a vrut să se răzbune.", a declarat sora tânărului, la Acces Direct. 


facebook whatsapp twitter pinterest