ÎPS Teodosie „a uitat” de coronavirus și a împărtășit sute de oameni cu aceeași linguriță. Reacția Arhiepiscopiei Tomisului / VIDEO

ÎPS Teodosie „a uitat” de coronavirus și a împărtășit sute de oameni cu aceeași linguriță. Reacția Arhiepiscopiei Tomisului / VIDEO © captură video

În plină pandemie de coronavirus, ÎPS Teodosie pare că nu dă doi bani pe recomandările autorităților. Arhiepiscopul Tomisului a împărtășit cu aceeași linguriță sute de persoane, la catedrala din Constanța. 

Recent, ÎPS Teodosie a împărtășit sute de persoane cu aceeași linguriță. Nici alte măsuri de protecție n-au fost luate la catedrala din Constanța. Cei 10 preoți care îl asistau pe ÎPS Teodosie nu purtau măști. 

Imaginile ajunse în mediul online au stârnit fel de fel de reacții, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Reacția Arhiepiscopiei Tomisului

Dacă există vreo persoană care se teme că s-ar putea îmbolnăvi după ce a primit împărtășania cu aceeași linguriță ca sute de persoane poate rezolva „problema” dacă discută cu propriul duhovnic, susține purtătorul de cuvânt a Arhiepiscopiei Tomisului. 

„Referitor la linguriţa folosită la împărtăşire, Patriarhia Română a emis un comunicat de presă în care a arătat că cei care sunt în temeri, au dubii sau conştiinţa neliniştită în ce priveşte venirea la sfânta împărtăşanie, să meargă şi să discute cu duhovnicul lor. Pe această linie merge şi Arhiepiscopia Tomisului. Cei care au această problemă să meargă să vorbească cu duhovnicii şi lucrurile se vor rezolva de la caz la caz”, a spus Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, conform Antena3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro