Îţi îngheaţă sângele în vene! La ecografie, o gravidă a primit şocul vieţii: "E copilul diavolului!"

Îţi îngheaţă sângele în vene! La ecografie, o gravidă a primit şocul vieţii: "E copilul diavolului!" © captură video

O femeie însărcinată a mers la ecografie pentru a se asigura că totul este în regulă cu sarcina. Ce s-a întâmplat acolo însă, dă fiori reci pe şira spinării oricui! Femeia a crezut că poartă în pântece copilul diavolului când a văzut imaginea!

"E copilul diavolului!". O gravidă de 17 ani, şocată de ecografie

Iyanna Carrington, o gravidă din Virginia, Statele Unite ale Americii, a mers la medic când sarcina a ajuns la 24 de săptămâni. În vârstă de 17 ani, Iyanna Carrington a trăit şocul vieţii sale. 

Iniţial, pe ecranul aparatului a apărut chipul unei fetiţe ce părea că zâmbeşte. După câteva secunde însă, când medicul a schimbat unghiul ecografiei, pe monitor a apărut un chip demonic! Cu faţa crispată şi ochii care păreau ieşiţi din orbine, fătul şi-a speriat mama.

Atât gravida, cât şi partenerul au afirmat, şocaţi, că „e copilul diavolului!”. 

Medicul i-a liniştit pe cei doi şi le-a spus că nu este nimic în neregulă cu copilul, iar imaginea este normală, având în vedere poziţia în care se afla acesta.

După ce a adus-o pe lume, s-au şi convins că nu e "copilul diavolului".

„Din fericire, nu a fost nevoie de niciun fel de exorcizare. Îmi iubesc fetița la nebunie! Iubesc drăcușorul ăsta!”, a spus viitoarea mamă.

Tinerii părinţi au hotărât să posteze imaginea de la ecografie pe reţelele de socializare, pentru amuzamentul familiei şi al cunoscuţilor. Imaginea a devenit virală!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro