Cazul Caracal Continuă. Iubitul Alexandrei Măceșanu a ajuns la audieri, în mare secret

Cazul Caracal Continuă. Iubitul Alexandrei Măceșanu a ajuns la audieri, în mare secret © arhivă

Au trecut mai bine de 2 luni de la crimele odioase din Caracal pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a comis, dar ancheta bate, în continuare, pasul pe loc. Deși s-au făcut audieri după audieri, nimeni nu a ajuns la nicio concluzie concretă, iar părinții celor 2 fete nu mai au niciun strop de răbdare și tot speră că acestea se vor întoarce tefere, acasă. 

Crimele care au îngrozit întreaga Românie au rămas un adevărat mister pentru toată lumea. Acum, noi detalii ies la iveală în cazul din Caracal.  Așa se face că iubitul Alexandrei Măceșanu a ajuns, din nou la audieri, în mare secret. Acesta a fost chemat să dea noi declarații, deși băiatul nu știe mai multe despre Alexandra, decât a spus și până acum. 

Iubitul Alexandrei Măceșanu, declarații sfâșietoare despre ziua răpirii fetei

Potrivit informațiilor oferite de a1.ro, iubitul Alexandrei Măceșanu a fost audiat în mare secret, în urmă cu 10 zile. Acesta le-a declarat procurorilor că fata ar fi fost răpită de către Gheorghe DIncă, supusă unor chinuri greu de imaginat și mai apoi ucisă, iar ororile s-ar fi petrecut chiar în casa bărbatului care a recunoscut cele 2 crime. Cu toate acestea, familia Alexandrei Măceșanu este departe de a afla adevărul. La fel și în cazul Luizei Melencu: nimeni nu a aflat ceva concret despre cele întâmplate. 

În ziua în care a fost răpită, Alexandra Măceșanu urma să se întâlnească cu iubitul ei. Băiatul a așteptat-o pe aceasta câteva ore bune, însă nu a mai venit. Când a aflat că este de negăsit, adolescentul a intrat și el în panică. 

Crimele din Caracal nu și-au găsit rezolvare

Au trecut mai bine de 2 luni de când ancheta bate pasul pe loc în Caracal. Deși Gheorghe Dincă a recunoscut crimele încă de la arestarea acestuia, nimic nu se leagă, iar adevărul este departe de a se afla. Anchetatorii au urmărit tot felul de piste false lansate de bărbatul de 66 de ani din Caracal, dar totul este departe de a se termina. Familiile fetelor speră, în continuare, într-o minune și fac eforturi supraomenești pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu acestea și dacă mai sunt sau nu în viață.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro