Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat în curând! Un articol din lege, de partea "monstrului din Caracal"

Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat în curând! Un articol din lege, de partea "monstrului din Caracal" © arhivă

Veste şoc! Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, cel care le-a răpit pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, ar putea fi eliberat în curând! Un articol din lege este ajutorul nesperat al "monstrului din Caracal". 

Au trecut trei luni de când Alexandra Măceşanu a sunat la 112, acel moment fiind începutul scandalului Caracal. De atunci, multe informaţii, multe ipoteze şi nicio concluzie! Ancheta în cazul dispariţiei celor două fete a ajuns şi în străinătate, iar FBI-ul oferă ajutor autorităţilor române.

Însă, concluzia se lasă, în continuare, aşteptată. Rudele celor două copile sunt disperate şi îşi aşteaptă fetele acasă, dat fiind faptul că nu cred în mărturia lui Gheorghe Dincă: uciderea. 

Conform celor spuse de avocatul Claudiu Lasconschi, dosarul lui Gheorghe Dincă ar putea fi trimis în judecată în maximum o lună. În caz contrar, "monstrul din Caracal" va fi eliberat. Constituţia îi ţine partea! Legea prevede că un inculpat poate rămâne în arest preventiv 180 de zile. Mai mult, nu este posibil!

Până în acest moment, Gheorghe Dincă a petrecut 83 de zile după gratii.

"Trimiterea în judecata se va face mai repede. Într-o lună ar trebui făcută pentru că apare riscul să fie pus în libertate. Nu îşi asumă niciun procuror acest risc. Este posibil să mai fie audiat. El e dispus să mai dea declaraţii", a declarat Claudiu Lasconschi, avocatul inculpatului.

Joi, Tribunalul Bucureşti a prelungit măsura arestului preventiv cu încă 30 de zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro