Apropiații lui Iulian, băiețelul dispărut din Pecineaga, se tem de ce e mai rău! Tatăl copilului crede că a fost răpit

Apropiații lui Iulian, băiețelul dispărut din Pecineaga, se tem de ce e mai rău! Tatăl copilului crede că a fost răpit © captura video

Alexandru, un băiețel în vârstă de doar opt ani din comuna Peniceaga, a dispărut fără urmă în urmă cu două zile și o amplă operațiune de căutare a fost desfășurată de peste 100 de polițiști, jandarmi, dar și mulți voluntari.

Apropiații sunt disperați, iar părinții copilului se tem de ce este mai rău. Chiar și membri unei asociații umanitare s-au implicat în căutări, după ce băiețelul a dispărut din fața propriei case, în timp ce se juca. Un membru al organizației crede totuți că băiețelul ar fi căzut într-o hazna.

"Un localnic din Pecineaga a gasit rolele baiatului disparut la marginea localitatii pe drumul care duce spre ferma I.A.S. La mai putin de un kilometru de locul unde au fost gasite rolele, se afla asa zisele " haznale " care au o adâncime de peste 10 metri si sunt pline cu dejectii de la complexul de porci. Astazi am fost si acolo, au venit pompierii si scafandri dar nu pot intra in aceste dejectii, pe marginea unei haznale se vad urme ca si cand un corp ar fi alunecat in ea. Am inteles ca maine vor fi verificate si aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme", este mesajul transmis pe Facebook de unul dintre membri asociației.

Tatăl copilui crede că a fost răpit

Pe de altă parte, tatăl minorului crede că a fost răpit. Polițiștii din Constanța l-au căutat toată noaptea, ajutați și de câini de urmă, ba chiar și un elicopter a survolat zona, în speranța că minorul va fi găsit. Alexandru are opt ani, un metru treizeci înălțime, fața ovală și ochi căprui. Polițiștii îndeamnă pe oricine l-a văzut sau are informații despre el să sune de urgență la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție


facebook whatsapp twitter pinterest