Alertă în Craiova, după ce un minor de 15 ani a dispărut! Le-a lăsat părinților un bilet șocant

Alertă în Craiova, după ce un minor de 15 ani a dispărut! Le-a lăsat părinților un bilet șocant © Politia Romana

Este din nou stare de alertă în Craiova, după ce un minor de numai 15 ani pe nume Remus Fieraru a dispărut fără urmă. Adolescentul le-ar fi lăsat părinților săi un bilet cu un mesaj șocant. 

Robert Fieraru, un adolescent de 15 ani din Craiova este de negăsit. Potrivit informațiilor oferite de presa locală, se pare că acesta a plecat de acasă și le-a lăsat părinților un bilet cu un mesaj în care le spunea că vrea să plece pentur o perioadă și că are bani să se descurce, să doarmă și să aibă unde să stea. 

„Minorul ar fi lăsat un bilet, în care le spunea rudelor că doreşte să plece o perioadă, rugându-i să nu îşi facă griji, întrucât are bani şi are unde să doarmă”, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Cu toate acestea, părinții adolescentului au alertat imediat după dispariția acestuia, autoritățile. 

Oricine îl vede pe Remus Fieraru este rugat să sune de urgență la 112. Acesta are 1,70 înălțime, ochi căprui, o cicatrice pe urechea stângă și greutate de 70 de kilograme. 

Copil dispărut în Potcoava

Un copil de numai 12 ani a dispărut zilele trecute tot în Olt, în Potcoava. Acesta a plecat din curtea școlii în care învăța și nimeni nu l-a mai văzut de atunci. Dispariția acestuia a fost raportată chiar de către asistentul la care se afla copilul în plasament. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro