Alertă în Olt! Un minor de 12 ani este de negăsit, după ce a dispărut din curtea școlii

Alertă în Olt! Un minor de 12 ani este de negăsit, după ce a dispărut din curtea școlii © Politia Romana

Este stare de alertă în Olt, după ce un minor de 12 ani a dispărut fără urmă din curtea școlii. Dispariția acestuia a fost raportată chiar de către femeia la care se afla în plasament.

Un copil de numai 12 ani din Potcoava a dispărut fără urmă din curtea școlii la care învăța. Potrivit informațiilor oferite de presa locală, minorul a fost raportat ca fiind dispărut chiar de către femeia la care se afla în plasament. Acesta a declarat că minorul a plecat de la școală vineri după-amiază și nu s-a mai întors la domiciliu. Nimeni nu știe, de fapt, ce s-a întâmplat cu acesta și nu există indicii clare cu privire la locul în care s-ar afla copilul. 

“La data de 1 noiembrie, în jurul orei 19:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava, au fost sesizaţi de o femeie din localitate, cu privire la faptul ca minorul Groza Cristian Constantin, de 12 ani, în jurul orelor 16:20, în timp ce se afla la cursuri, la Liceul ‘Ştefan Diaconescu’ Potcoava, a părăsit sala de clasă, fără a mai reveni la şcoală sau la domiciliu”, au spus reprezentanţii IPJ Olt.

Copilul a plecat de la școală în jurul orei 16:20

Reprezentanţii IPJ Olt au declarat că minorul de 12 ani a plecat din curtea Liceului „Ștefan Diaconescu” vineri, în jurul orei 16:20. De atunci, nimeni nu știe ce anume s-a întâmplat cu acesta și unde a plecat. 

Asistenta maternală în grija căreia se afla minorul de 12 ani a declarat că acesta a mai plecat, în trecut, în mod voluntar de acasă

Oricine îl vede pe copil, este rugat să sune de urgență la 112 și să alerteze autoritățile. Copilul are 1,30 înălțime, păr șaten, 35 de kilograme și ochi căprui. În momentul dispariției purta un trening negru și încălțăminte sport, negru cu alb.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro