Simina, declaraţie fără precedent despre despărţirea de What's Up! "Nu aş fi luptat în continuare pentru el?"

+3 click pentru
galerie

Simina, declaraţie fără precedent despre despărţirea de What's Up! "Nu aş fi luptat în continuare pentru el?" © arhivă

Timp de 9 ani au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar când iubirea a dispărut, au decis ca doi oameni maturi să caute fericirea separat. El, la braţul unei alte femei. Ea îşi trăieşte din plin viaţa de burlăciţă! Simina a dat cărţile pe faţă privind motivul divorţului şi noua relaţie a lui What's Up.

9 ani de relaţie, 3 de mariaj şi un divorţ. Aceasta a fost, în câteva cuvinte, povestea de dragoste a lui What's Up şi a Siminei. Când artistul a hotărât să anunţe public despărţirea, oamenii au rămas muţi. Nimeni nu se aştepta la asta şi totuşi, au ştiut ce e mai bine pentru fiecare.

Simina a mărturisit că nu a fost cazul "singurătăţii în doi". Ea şi What's Up şi-au dat seama că nu îi mai leagă sentimentele de iubire şi că nu mai funcţionau împreună nici pe plan profesional, nici personal. Astfel, au decis să pun punct. 

"Singurătatea în doi este cea mai urâtă singurătate, dar din fericire, eu nu am simţit-o. La noi a fost vorba de altceva. A fost o iubire foarte mare care la un moment dat s-a stins. Asta este singura realitate. Am ajuns la concluzia că noi doi nu mai funcţionăm nici profesional, nici personal. Am ajuns în punctul în care am spus că suntem suficient de puternici, că suntem siguri de ce facem şi asta a fost...", a spus Simina pentru o emisiune tv.

Despre noua relaţie a lui What's Up, Simina a sugerat că se bucură pentru el şi că îl consideră "binecuvântat". De altfel, după declaraţiile ce au pus stop zvonurilor conform cărora Alice ar fi fost motivul despărţirii, Simina a spus că, dacă i-ar fi fost greu să-l vadă cu o altă femeie, ar fi luptat pentru el. Însă, nu este cazul. Acum, fiecare are dreptul la o nouă viaţă, separat. 

"Faptul că el acum are o nouă relaţie... este binecuvântat să o aibă. În momentul în care doi oameni aleg să se separe, aleg să o facă pentru că nu mai au sentimente romantice unul faţă de celălalt. Dacă eu aş fi stat într-o postură în care să-mi fie greu văzându-mi fostul bărbat sau bărbatul alături de o altă femeie nu aş fi luptat în continuare pentru el? Nu este vorba de aşa ceva. Cred că fiecare dintre noi merităm şansa la o viaţă mai bună sau la o nouă viaţă. Şi merităm să fim lăsaţi liberi şi să nu mai fim judecaţi", a mai precizat fosta soţie a lui What's Up.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro