După despărţirea de soţie, What’s Up a lansat o piesă. Versurile au vreo legătură cu Simina? / VIDEO

După despărţirea de soţie, What’s Up a lansat o piesă. Versurile au vreo legătură cu Simina? / VIDEO © Youtube

Numele lui What’s Up a ţinut primele pagini ale ziarelor, în ultima perioadă, după ce a anunţat brusc că s-a desprţâit de Simina, femeia pe care a iubit-o timp de nouă ani. La fel de brusc şi-a anunţat fanii că este într-o nouă relaţie, fericit şi împlinit. Iată că lucrurile decurg foarte bine şi în carieră, asta pentru că What’s Up tocmai a lansat o melodie nouă.

What’s Up, prima piesă după despărţirea de Simina

Divorţul de soţia sa l-a afectat profund, astfel că What’s Up a decis să-şi canalizeze energia în muzică, aşa că a lansat o piesă ce se anunţă a fi hit. Alături de Andra, What’s Up le-a făcut o bucurie fanilor şi le-a prezentat cel mai nou clip al lui, "Ţine-te bine". Să fie oare un mesaj pentru Simina? Nu de alta, dar versurile piesei vorbesc despre relaţii, despre momente grele, furtuni, dar şi despre împăcări. Să fie oare la fel şi în cazul lor? Doar timpul le va rezolva pe toate. Cert este că, în prezent, What’s Up trăieşte o nouă poveste de dragoste cu Alice Badea, colega lui de trupă.

What’s Up, o nouă melodie alături de naşa Andra

Noua melodie reprezintă cea de-a doua colaborare dintre What’s Up şi naşa lui, Andra. Primul single pe care cei doi l-au lansat a fost "Ne minţim k la meteo", care a fost un adevărat succes. Şi ce credeţi, ambele melodii au fost lansate pe data de 17 septembrie. Şi amândouă vorbesc despre vremea tulbure din relaţii. În continuare vă prezentăm noua melodie a lui What’s Up şi a Andrei, "Ţine-te bine".

What’s Up, primele declaraţii despre divorţul de Simina

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

P.S: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numai bine tuturor!”, a scris What’s Up, pe Instagram. 


facebook whatsapp twitter pinterest