Jale în Giurgiu! Adolescenta omorâtă în Germania a fost condusă pe ultimul drum. Mama ei a leşinat lângă sicriu

+6 click pentru
galerie

Scene tulburătoare la înmormântarea Iulianei

Momente cumplite şi durere fără margini în Giurgiu, la Căscioarele, acolo unde Iuliana, adolescenta de 15 ani ucisă în Germania, a fost condusă pe ultimul drum.

Iuliana a fost înmormântată în satul bunicilor săi, la Căscioarele, şi a fost condusă de 700 de persoane pe ultimul drum. Au curs râuri de lacrimi pentru tânăra omorâtă pe o bancă în parc, de iubitul ei. 

Iuliana Răducu a fost înmormântată în satul bunicilor ei din Giurgiu, Căscioarele, şi a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Nu mai puţin de 700 de oameni au participat la funeraliile tinerei fete, iar durerea a fost fără margini.

Mama Iulianei a leşinat de mai multe ori lângă sicriu, conform observator.tv, iar oamenii prezenţi nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

Reamintim faptul că Iuliana şi-a pierdut viaţa după ce a fost înjunghiată de şase ori pe o bancă dintr-un parc din Germania. Criminalul ei este chiar fostul ei iubit, un bulgar de 17 ani, care s-a predat poliţiei după 30 de ore de la comiterea faptei îngrozitoare. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro