Judecătoarea din Mureș găsită cu gâtul tăiat, lângă mașină, a murit

Judecătoarea din Mureș găsită cu gâtul tăiat, lângă mașină, a murit © Captură Video

A murit judecătoarea din Murăș, găsită acum o săptămână cu gâtul tăiat, lângă propria mașină. Femeia, în vârstă de 38 de ani, se afla în stare critică la spitalul din Târgu Mureș. Miercuri noapte, însă, trupul ei a cedat.

Judecătoarea Curții de Apel Mureș, găsită cu gâtul tăiat pe un câmp din apropierea localității Sărățeni, a murit. Femeia a fost găsită în stare critică marți, pe 5 noiembrie, după ce a decis să-și pună capăt zilelor.

Judecătoarea a fost găsită într-o baltă de sânge

Atunci când au ajuns salvatorii, judecătoarea era în moarte cerebrală. S-a chinuit mai bine de 10 zile, iar seara trecută, familia a decis să-i curme chinul și să o deconecteze de la aparate. Mai mult, au decis să-i doneze organele femeii, pentru a salva alte persoane, conform Observator.

În ziua fatidică, judecătoarea, extrem de apreciată de prieteni dar și de colegi, a hotărât că vrea să își încheie socotelile cu viața. A lăsat chiar un bilet de adio, după care s-a urcat în mașină și a plecat de acasă, comuna Livezeni, spre localitatea Sărățeni.

Soțul a dat alarma

Alarma a fost dată chiar de soțul victimei, care a sunat la 112 pentru a anunța că soția lui este de negăsit și că în urma sa a lăsat un bilet de adio. După mai multe ore de căutări, polițiștii au găsit-o lângă mașină, într-o baltă de sânge. Avea gâtul tăiat și era într-o stare critică. Deși a fost dusă la spital, rănile extrem de grave au făcut să intre în moarte cerebrală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro