Jurnalista Florentina Prisăcaru a murit la 25 de ani. Fusese diagnosticată cu o boală grea

Jurnalista Florentina Prisăcaru a murit la 25 de ani. Fusese diagnosticată cu o boală grea © captură video

Este doliu în presă, după ce o tânără jurnalistă în vârstă de 25 de ani a murit. Fusese diagnosticată cu o boală grea, cu care s-a luptat mult timp. Florentina Prisăcaru a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o.

Florentina Prisăcaru avea 25 de ani şi era din Suceava, iar oamenii spun că era tot timpul o persoană foarte optimistă. În primăvara anului 2018 a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, în stadiul IV. De atunci a început lupta şi nu a renunţat niciodată. 

Chiar şi pe canalul ei de Youtube, Florentina Prisăcaru a vorbit despre perioada grea prin care trece, povestind cum reuşeşte să facă faţă situaţiei grele. Mai mult decât atât, s-a filmat în timp ce se tundea, conştientă fiind că în urma tratamentului acesta îi va cădea.

"De la radioterapie oricum o să-mi cadă. Şi decât să-mi cadă aiurea, refer să îl salvez şi să îmi fac o perucă", spunea Florentina. 

A învăţat multe lucruri pe toată perioada de luptă cu boala. Le povestea celor care îi urmăreau activitatea despre ce e indicat să facă. "De când cu boala am învățat că adaptarea și acceptarea sunt două chestiuni esențiale de care e indicat să ții cont, mai ales atunci când treci prin situații cameleonice, total neanticipate. Probabil de aceea nu am fost șocată în nici un fel când m-am văzut cu parul scurt, ca un băițoi", povestea Florentina.

A ajuns la tratament în Franţa, Austria, apoi în Statele Unite. Din păcate, medicii nu au mai putut să o salveze. 


facebook whatsapp twitter pinterest