Karmen Minune, nuntă şi botez în aceeaşi zi? Cum a reacţionat Adi Minune!

+4 click pentru
galerie

De când a aflat că o să devină mămică, fiica lui Adrian Minune, Karmen, trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa.

Într-un interviu difuzat în exclusivitate, la Star Matinal, pe Antena Stars, de la ora 9:00, artista vorbeşte despre bărbatul care a cucerit-o şi despre sarcină. "Sunt o graviduţă norocoasă, nu am probleme. Doar în prima lună am avut stările normal ale unei graviduţe. Îmi place că nu mi s-au schimbat formele, am rămas la fel, doar că mi-a crescut burtica. Trăiesc o chestie interesantă şi este pentru prima dată când trec prin aşa ceva. Fiecare zi îmi aduce ceva nou, ceva uimitor. Am făcut multe teste de sarcină. Am fost şocată când am aflat. Bogdan a plâns toată noaptea de fericire când s-a confirmat că sunt însărcinată. Ne-am dorit amândoi la fel de mult. Nu ştim 100% dacă o să devenim părinţi de băiat. Am crezut că e băiat, dar e posibil să se schimbe. Ne-am gândit la nume şi la fată ţi la băiat. Nu ştiu dacă o să poarte numele tatălui meu Adrian", mărturiseşte Karmen.

Artista vorbeşte şi despre cererea în căsătorie: "Nici prin cap nu mi-a trecut, eu credeam că sunt la un concert. Nu înţelegeam de ce toată lumea e panicată şi agitată. Au apărut şi ai mei, ne-am distrat până dimineaţa, a fost super. Eu îl ţin departe de viaţa publică, el nu îşi doreşte să fie în centrul atenţiei, să apară, şi vreau să îi respect decizia".

Cum a reacţionat tatăl graviduţei, Adrian Minune, când a aflat despre sarcină, dar şi dacă fac nunta şi botezul în aceeaşi zi, aflaţi de la Karmen, în exclusivitate, la Star Matinal, pe Antena Stars, de la ora 9:00!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro