L-a „fript” legea! Interlopul care l-a atacat pe Florin Salam, amendat cu 20.000 de lei: „Mi-a zis, lasă, că ai bani să plătești!”

L-a „fript” legea! Interlopul care l-a atacat pe Florin Salam, amendat cu 20.000 de lei © Facebook

Este „ploaie de amenzi” în toată țara, în ultimele câteva zile. De când au intrat în vigoare ordonanțele militare care limitează mobilitatea populației, zeci de mii de români se văd nevoiți să scoată bani din buzunar atunci când nu se conformează. 

Un polițist a considerat că nici Laurențiu Duduianu, interlopul care l-a atacat pe Florin Salam, nu a respectat măsurile prevăzute în ordinele militare. Drept urmare, ofițerul l-a amendat pe Duduianu cu o sumă colosală de 20.000 de lei, așa cum chiar interlopul a dezvăluit, pe rețelele de socializare.

Duduianu spune că a fost amendat pe nedrept

Imediat după ce a fost oprit de polițist, care s-a pus pe redactarea amenzii, Duduianu și-a scos telefonul și a început să își strige revolta. Interlopul susține că declarația pe proprie răspundere, pe care fiecare român trebuie să o ia asupra sa, a fost perfect în regulă și că a fost amendat pe nedrept, pe considerente... de rasă!

Duduianu și-a filmat clar documentul, în care este scris faptul că se deplasează în afara casei pentru a face cumpărături la un centru comercial de pe Calea Vitan. Însă, polițistul susține altceva, și anume faptul că interlopul i-a spus că, de fapt, mergea să îi dea niște bani unei prietene.

Cert este că ceva l-a „aprins” pe polițist, care i-a făcut lui Duduianu o amendă destul de usturătoare. Interlopul acuză că a fost discriminat și că ofițerul chiar i-a spus: „Lasă, că ai tu bani de unde să plătești amenda!”

Interlopul mai acuză și că polițistul nu a respectat protocolul, având în vedere că i-a dat să semneze amenda cu același pix pe care îl folosise și el, fără a fi echipat cu mănuși.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro