L-a înşelat, dar el o tratează ca pe o Regină. Ce cadou a primit Vulpiţa de la Viorel, de Ziua Îndrăgostiţilor / VIDEO

L-a înşelat, dar el o tratează ca pe o Regină. Ce cadou a primit Vulpiţa de la Viorel, de Ziua Îndrăgostiţilor / VIDEO © Captură

Surprizele nu se opresc aici pentru Vulpiţă şi pentru Viorel. După ce au fost să-şi aleagă ţinutele perfecte pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi au avut parte şi de prima şedinţă foto profesionistă din viaţa lor, acum Viorel a plecat la cumpărături în căutarea cadoului perfect pentru soţia sa.

Zis şi făcut! Viorel a intrat în magazin în căutarea cadoului perfect pentru Veronica, însă să nu credeţi că i-a fost uşor. Extrem de atent şi pretenţios, soţul Vulpiţei a analizat fiecare detaliu pentru a fi convins că alege ceva pe gustul Veronicăi.

Şi, pentru că nu era sigur ce mărime poartă soţia lui, Viorel s-a gândit să încerce el halatul. A ales halatul roşu, însă nu s-a mulţumit doar cu atât. Aşa că, Viorel şi-a continuat... căutarea.

Soţul Vulpiţei a petrecut minute bune la cumpărături, căutând cu mare băgare de seamă cadoul cu care să o dea pe spate pe soţia sa. Shopppingul l-a cam obosit, însă. ''Sunt foarte multe şi nu mă pot decide. Până mă decid e greu, e mai uşor la făcut copii, decât la ales'', a spus Viorel.

Ei bine, după ce a inspectat fiecare umeraş şi raft din magazin, Viorel s-a hotărât. I-a luat soţiei sale o lenjerie de noapte superbă, care a impresionat-o pe Veronica.

"Nu mă aşteptam la aşa ceva din partea lui Viorel", a spus Vulpiţa, care a rămas cu gura căscată, după ce a văzut cât de atent este soţul ei cu ea, de Ziua Îndrăgostiţilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro