L-a înşelat, dar el o tratează ca pe o Regină. Ce cadou a primit Vulpiţa de la Viorel, de Ziua Îndrăgostiţilor / VIDEO

L-a înşelat, dar el o tratează ca pe o Regină. Ce cadou a primit Vulpiţa de la Viorel, de Ziua Îndrăgostiţilor / VIDEO © Captură

Surprizele nu se opresc aici pentru Vulpiţă şi pentru Viorel. După ce au fost să-şi aleagă ţinutele perfecte pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi au avut parte şi de prima şedinţă foto profesionistă din viaţa lor, acum Viorel a plecat la cumpărături în căutarea cadoului perfect pentru soţia sa.

Zis şi făcut! Viorel a intrat în magazin în căutarea cadoului perfect pentru Veronica, însă să nu credeţi că i-a fost uşor. Extrem de atent şi pretenţios, soţul Vulpiţei a analizat fiecare detaliu pentru a fi convins că alege ceva pe gustul Veronicăi.

Şi, pentru că nu era sigur ce mărime poartă soţia lui, Viorel s-a gândit să încerce el halatul. A ales halatul roşu, însă nu s-a mulţumit doar cu atât. Aşa că, Viorel şi-a continuat... căutarea.

Soţul Vulpiţei a petrecut minute bune la cumpărături, căutând cu mare băgare de seamă cadoul cu care să o dea pe spate pe soţia sa. Shopppingul l-a cam obosit, însă. ''Sunt foarte multe şi nu mă pot decide. Până mă decid e greu, e mai uşor la făcut copii, decât la ales'', a spus Viorel.

Ei bine, după ce a inspectat fiecare umeraş şi raft din magazin, Viorel s-a hotărât. I-a luat soţiei sale o lenjerie de noapte superbă, care a impresionat-o pe Veronica.

"Nu mă aşteptam la aşa ceva din partea lui Viorel", a spus Vulpiţa, care a rămas cu gura căscată, după ce a văzut cât de atent este soţul ei cu ea, de Ziua Îndrăgostiţilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro