Vulpiţa, deloc impresionată de suferinţa amantului Marian. Veronica râde de el, după ce a fost luat cu ambulanţa de la ''Acces Direct''

Vulpiţa, deloc impresionată de suferinţa amantului Marian. Veronica râde de el, după ce a fost luat cu ambulanţa de la ''Acces Direct'' © Captură

Situaţie dramatică în această seară la Acces Direct. Marian, tânărul care a recunoscut că s-a iubit cu Veronica, a ajuns de urgenţă la spital.

La începutul emisiunii, Marian a acuzat stări de rău, astfel că a fost nevoie de intervenţia medicilor. Acesta a răcit, iar febra şi ameţelile provocate de gripă şi-au spus cuvântul, astfel că Marian nu a mai putut fi prezent în platoul emisiunii, el fiind transportat la spitalul Elias din Capitală.

''Am răcit de ieri, m-a luat o răceală foarte puternică. Am febră, ameţeală, dureri de cap, nu mă simt bine deloc'', a spus Marian la Acces Direct.

''Va avea nevoie de nişte teste de gripă. Starea sa s-a înrăutăţit. A acuzat frisoane şi stări de rău'', a fost reacţia Mirelei Vaida, după ce tânărul a ajuns la spital.

Deşi starea sa este una delicată, Vulpiţa nu a părut deloc impresionată de cele întâmplate, ba chiar a făcut şi un mişto sumbru de bărbatul cu care şi-a înşelat soţul.

''Ce să-i fac? Să-i aprind lumânarea? Să-l iau în braţe să răcesc şi eu?'', a spus Veronica.

Vulpiţa şi Viorel, supăraţi pe amantul Marian

După ce Marian a precizat că are bănuieli că fetiţa Veronicăi ar putea fi a lui, Vulpiţa şi Viorel s-au supărat teribil pe acesta, mărturisind sus şi tare că ei sunt părinţii micuţei. Cum stau, de fapt, lucrurile urmează să aflăm în curând, mai ales că declaraţiile lor se bat cap în cap.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro