Motivul pentru care este, de fapt, periculos să pui lacăt la bagaj

Motivul pentru care este, de fapt, periculos să pui lacăt la bagaj © Pixabay

Contrar așteptărilor, dacă obișnuiești să îți pui lacăt la bagaj, te expui, de fapt, la un adevărat pericol. Un angajat al aeroportului a explicat de ce acest gest, care este unul foarte comun pentru mulți pasageri, reprezintă în realitate un mare risc.

Bagajele sunt, pentru mulți dintre noi, un adevărat stres. Trebuie să împachetezi, să te cari cu ele până la aeroport, apoi odată ajuns acolo, trebuie să aștepți, transpirat tot, să vezi dacă nu cumva bagajul tău depășește limita de greutate admisă pe avion.

Printre toți acești factori de stres mai există unul: aeroporturile sunt celebre pentru poveștile horror despre bagaje aruncate în hală și distruse. Unii oameni și le-au găsit deschise, cu obiecte răsturnate. Așadar, a apărut și soluția: lacătul.

De ce lacătul la bagaje este periculos

Mitul conform căruia lacătul la bagaj înseamnă siguranță este spulberat însă de un angajat, care a oferit și argumente. Pe un forum online, acesta a dezvăluit că, în realitate, lacătul de la bagaje lasă de înțeles că ai ceva de valoare înăuntru și că merită să le deschizi să afli despre ce este vorba.

„Efectiv nu sperie pe nimeni”, a scris angajatul. „Unii ar putea interpreta asta ca un semn că merită să cauți prin bagaj”.

Alți membri ai forumului au fost de acord, explicând și că există metode foarte simple de a ajunge la interiorul unui troler, de exemplu.

Dacă ai în continuare grija bagajelor tale, există alte metode de a fi în siguranță. De exemplu, cel mai bine ar fi să păstrezi obiectele importante în bagajul de mână.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro