Laura Dinu, asistenta din Iaşi care a fost victima unui accident înfiorător, şi-a revenit. Primul mesaj de pe patul de spital

Laura Dinu, asistenta din Iaşi care a fost victima unui accident înfiorător, şi-a revenit. Primul mesaj de pe patul de spital © Facebook

Veşti bune despre Laura Dinu, tânăra asistentă medicală din Iaşi, care a suferit un accident grav în a doua zi din an. La ieşirea din Timişoara, în timp ce se îndrepta spre Iaşi, tânăra a intrat într-o maşină din sens opus, din cauză că i s-a făcut rău la volan.

După o săptămână în care a fost în stare delicată la spital, veştile sunt îmbucurătoare despre Laura Dinu. Asistenta medicală din Iaşi şi-a revenit şi se recuperează pe zi ce trece. De altfel, chiar ea a fost cea care a ţinut să le împărtăşească prietenilor ei veşti despre starea sa de sănătate.

După ce, zilele trecute, prietenii i-au transmis tot felul de mesaje care mai de care mai frumoase şi au încurajat-o să se facă bine, se pare că rugăciunile şi gândurile bune au fost de mare folos, pentru că Laura şi-a revenit. Tânăra asistentă din Iaşi se simte bine, se recuperează, iar acum a ţinut să transmită un mesaj pentru toţi cei care şi-au făcut griji.

Laura Dinu a transmis într-un mesaj pe Facebook că este recunoscătoare pentru atenţia pe care a primit-o din partea oamenilor şi că acum se simte bine. În plus, tânăra asistentă în vârstă de 30 de ani de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi a mai precizat că este fericită că a mai primit o şansă la viaţă, iar de acum înainte va aprecia din ce în ce mai mult orice clipă.

''Pentru că au circulat în ultimele zile multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşită de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. Vă mulțumesc din suflet pentru mesajele frumoase de însănătoșire. Această experiență a fost cel mai rău, însă și cel mai bun lucru din viața mea. Acum știu cât sunt de norocoasă și cât de prețioasă e fiecare clipă. Am învățat să fiu recunoscătoare pentru fiecare clipă din viața mea. Chiar și pentru cele de tristețe. A fost o lecție învățată greu, încă mai învăț și încă viața îmi mai oferă lecții, dar ce lucru minunat e că sunt aici și că le pot învăța! Sănătate tuturor, că-i mai bună decât toate'', a scris Laura Dinu pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro