Legătura dintre Victor Ponta şi Vulpiţa lui Viorel! Ce a declarat politicianul despre cuplul momentului

Legătura dintre Victor Ponta şi Vulpiţa! Ce a declarat politicianul despre cuplul momentului © arhivă

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a amuzat pe toată lumea după declaraţia făcută în legătură cu celebrii Viorel şi Vulpiţa. Oamenii s-au amuzat copios pe răspunsul oferit de politician!

"Mai bine cu Viorel şi cu Vulpiţa"

De curând, în cadrul unui interviu, Preşedintele Pro România, Victor Ponta a răspuns la întrebarea legată de o posibilă alianţă cu fostul preşedinte al ţării, Traian Băsescu.

A exclus din prima o astfel de idee, însă nu oricum, ci aducându-i în discuţie pe celebrele personaje ale momentului, Viorel şi Vulpiţa. Politicianul a fost ironic în ceea ce-l priveşte pe Băsescu şi nu a ezitat să declare totul într-un stil prin care a reuşit să pună un zâmbet pe feţele tuturor. 

"Doamne fereşte! Deşi a fost Valentine’s Day, m-am simţit ca la Haloween. Decât o alianţă cu Băsescu, mai bine cu Viorel şi cu Vulpiţa. Nu, niciodată. Eu şi cu Băsescu cred că şi pe lumea cealaltă o să stăm, eu sper în Rai, el în Iad. Nu, nu facem niciun fel de alianţă. Cu ALDE... ALDE sunt la guvernare, nu? Noi suntem în opoziţie. Nu merge.", a fost răspunsul oferil de el. 

De asemenea, politicianul a continuat să vorbească despre propunere făcută de Ludovic Orban. Preşedintelui Pro România nu îi surâde deloc ideea propusă de Prim-ministru, aşa că a răspuns din nou, în stilul caracteristic. 

"Mi-a propus şi mie domnul Orban să îmi dea nu ştiu ce subprefectul, secretarul de stat de nu ştiu unde şi asta spuneam, jucăm la liga orăşenească să ne dea şi nouă ceva, sau jucăm la liga mare? Dacă tot jucăm, jucăm să îndeplinim nişte obiective importante, nu să obţinem o funcţie pe acolo că nu ne lipsesc nici funcţiile, nici ocupaţia”, a declarat Ponta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro