Un bărbat şi-a împuşcat câinele, pe motivul că i-a mâncat găinile! Incredibil ce au găsit oamenii legii în locuinţa acestuia

Un bărbat şi-a împuşcat câinele, pe motivul că i-a mâncat găinile! Incredibil ce au găsit oamenii legii în locuinţa acestuia © arhivă

Caz incredibil în Vâlcea, după ce un bărbat de 64 de ani şi-a împuşcat câinele, pe motivul că acesta i-a mâncat găinile. Este de necrezut ceea ce au găsit oamenii legii în casa acestuia!

Întâmplarea a avut loc vineri seară, moment în care autorităţile s-au sesizat singure, după ce au auzit mai multe împuşcături. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au ridicat din casa bărbatului peste 15 kilograme de muniţie, printre care se găseau bile metalice, dar şi alte componente care erau folosite pentru a realiza cartuşe. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţan (IPJ) Vâlcea a transmis primul comunicat cu privire la incidentul care a avut loc. 

"Poliţiştii au stabilit că (...) bărbatul ar fi făcut uz de armă, fără drept, asupra unui câine fără stăpân care se afla pe proprietatea acestuia, rezultând decesul câinelui. Bărbatul a motivat că a făcut uz de armă asupra câinelui deoarece acesta, anterior, i-ar fi mâncat mai multe păsări din gospodărie", a declarat Cătălin Udrea. 

Autorităţile i-au confiscat pe loc armele de vânătoare, dar şi toată muniţia. De asemenea, au transportat cadavrul câinelui la sediul D.S.V.S.A., pentru a efectua mai multe cercetări în ceea ce priveşte glonţul folosit. 

“Poliţiştii au efectuat un control la domiciliul bărbatului unde au verificat modul de păstrare al armamentului şi muniţiei, fiind descoperită cantitatea de 15 kg de muniţie, respectiv bile metalice, şi alte componente folosite la confecţionarea artizanală a cartuşelor şi 12 cartuşe de vânătoare încărcate artizanal. A fost ridicată în vederea confiscării o armă de vânătoare şi toată muniţia descoperită, iar cadavrul câinelui a fost transportat la sediul D.S.V.S.A. în vederea efectuării unei constatări de specialitate”, au completat reprezentanţii. 

Poliţiştii au deschis dosar penal legat de infracţiunile de uz de armă fără drept, uciderea animalelor, dar şi nerespectarea regimului armelor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro