Zeci de cupluri au fost arestate de Valentine’s Day! Îndrăgostiţii întreţineau relaţii intime, ceea ce contravine legilor statului

Zeci de cupluri au fost arestate de Valentine’s Day în Indonezia! Îndrăgostiţii întreţineau relaţii sexuale,ceea ce contravine legilor statului © pixabay

Oamenii legii nu au stat prea mult pe gânduri şi au arestat zeci de cupluri de Ziua Îndrăgostiților, după ce au încălcat regulile statului cu privire la întreţinerea relaţiilor sexuale!

Cu toate că majoritatea tinerilor au petrecut ieri Valentine’s Day, cu inimioare şi cadouri, pentru mai multe cupluri din Indonezia, ziua s-a terminat cum nu se putea mai rău.

Azi-noapte, autorităţile au făcut mai multe controale în hoteluri şi au găsit zeci de cupluri care întreţineau relaţii sexuale, cu toate că nu erau căsătoriţi, asta contravenind legii din zonă, potrivit presei internaţionale.

Nu s-au oprit până când nu i-au arestat pe toţi cei care au încălcat legea, chiar dacă printre aceştia se afla şi un bărbat de naţionalitate germană. "Am prins un bărbat de naționalitate germană cu partenera ei într-un hotel și nu erau soț și soție, de aceea i-am arestat. Această boală socială trebuie să fie prevenită. Trebuie să le reamintim oamenilor să ne respecte cultura și regulile”, susţin reprezentanţi ai autorităţilor din zonă.

Nu multă lume ştie că, în oraşul Makassar s-a interzis chiar şi vânzarea de prezervative, aplicându-se reguli legate de vârsta persoanelor care au de gând să le cumpere. Oficialii susţin că prezervativele trebuie folosite doar de cuplurile căsătorite. 

„Prezervativele sunt pentru adulții căsătoriți. Ele nu ar trebui vândute cum se vinde ciocolata pentru copii. Sărbătorile precum Valetine’ s Day sunt ocazii pentru aceste persoane să se poarte nepotrivit”, au adăugat oamenii legii. 

În cele din urmă, cuplurile au fost eliberate, însă a fost interzisă sărbătoarea care celebrează iubirea, prevenind în acest fel orice tip de incident. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro