Legătura incredibilă dintre Gheorghe Dincă şi liderul grupării Sportivilor / Au fost puşi faţă în faţă

+3 click pentru
galerie

Între bătăușul Bebino, sau King Kong din Berceni, cum mai este cunoscut temutul lider al grupării Sportivilor, și criminalul Gheorghe Dincă s-a creat o legătură care, nu cu mult timp în urmă, părea imposibilă.

Ca și Gheorghe Dincă, Emil Alecu, zis Bebino, a devenit cunoscut dintr-o dată, după ce a fost filmat în timp ce-l snopea în bătaie pe Nicușor Dumitrescu, alias Bibiloi, unul dintre cei mai respectați interlopi bucureșteni. Din acel moment, Bebino a ieșit din anonimat și a devenit un jucător important pe „piața violenței” din București, mai ales că statura impunătoare și hotărârea de care dădea dovadă în timpul luptelor de stradă îl recomandau drept un bătăuș foarte greu de dovedit.

Numai că avântul tânărului bătăuș din Berceni a fost întrerupt după o încăierare sângeroasă în Tei Toboc, în urma căreia a înjunghiat un om și a ieșit, la rândul său, grav șifonat și cu două degete tăiate. După câteva zile petrecute pe patul de spital, acesta a fost externat și reținut, imediat, pentru tentativă de omor.

Dus în Arestul Central al Poliției Capitalei, acesta a ajuns în camera tocmai cu Gheorghe Dincă. Acesta fusese adus la București, din arestul IPJ Olt, pentru a fi audiat de procurorii DIICOT. Și așa, potrivit unor surse judiciare, Bebino și Dincă și-ar fi petrecut noaptea împreună. O singură noapte, pentru că, a doua zi, monstrul din Caracal a fost pus pe cursă și trimis de unde venise. La rândul său, în aceeași zi, Bebino a fost scos din arest și dus la Tribunalul București, unde a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro