Legătura şocantă dintre patronul anchetat în dosarul blocului ars din temelii şi un Don Juan din showbiz!

+3 click pentru
galerie

Proprietarul blocului din sectorul 5 care a ars din temelii, lăsând pe drumuri 54 de familii, are o poveste de viață incredibilă, cu legături care traversează lumea interlopă și ajung până în mediile mondene ale Capitalei.

Ecourile provocate de incendiul devastator care a făcut scrum un bloc din sectorul 5 sunt încă departe de a se fi terminat. După ce autoritățile au anunțat că dezvoltatorul imbobiliar, care nu avea actele în regulă, a mai avut probleme cu legea, au ieșit la iveală și unele legături pe care omul de afaceri Ilie Ioniță le-ar fi avut cu lumea interlopă, în special cu clanul Cămătarilor. Spynews a aflat, însă, trecutul pe care Ilie Ioniță îl ține bine ascuns sub masca omului de afaceri implicat în afaceri imobiliare. Surse din anturajul lui Ilie Ioniță au dezvăluit, pentru spynews.ro, că legăturile cu lumea interlopă ale actualului om de afaceri au început de pe vremea în care acesta era foarte tânăr. Mai exact, din perioada în care era încă un copil. Tot atunci, după mai multe tâlhării, micul Ilie Ioniță a ajuns la "şcoala de corecție", unde i-a cunoscut pe frații Nuțu și Sile Cămătaru, dar și alte personaje care, peste ani, aveau să ajungă la vârful lumii interlope din Capitală. A fost perioada în care Ilie Ioniță a devenit Zorilă, iar numele din buletin a mai contat doar în fața instanței. Sursele citate au dezvăluit că Ilie Zorilă și-a continuat viața infracțională și ar fi comis mai multe tâlhării, dar și un viol alături de Nicu Maharu, devenit apoi personaj monden grație relației cu starleta Simona Sensual.

În timp, Ilie Zorlilă a devenit mâna dreaptă a lui Nuțu Cămătaru, care ar fi ajuns să aibă încredere oarbă în el. În acest sens, în anul 2004, când clanul Cămătarilor a fost destructurat de procurorii DIICOT, acesta a fost desemnat de Nuțu să se ocupe de afacerile grupării în lipsa lui. În acest context, Zorilă a devenit ținta dușmanilor Cămătarilor, care au ținut să le arate acestora că "nu mai înseamnă nimic". Ca urmare, liderul unui clan mai mărunt, cunoscut sub numele de Zabar, ar fi intrat în casă peste Zorilă, care, de spaimă, s-ar fi refugiat în baie. Gestul disperat nu l-ar fi ajutat pre mult, pentru că Zabar, care era înarmat cu o sabie, ar fi spulberat ușa după care l-ar fi tăiat pe omul lui Nuțu, care, cu noroc, a scăpat cu viață.

acă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro