Lista sporturilor permise pentru profesioniști și amatori din 15 mai! Când se reiau antrenamentele fotbaliștilor. Anunțul făcut de ministrul Tineretului și Sportului

Lista sporturilor permise pentru profesioniști și amatori din 15 mai! Când se reiau antrenamentele fotbaliștilor. Anunțul făcut de ministrul Tineretului și Sportului © Pixabay

Ministrul Tineretului și Sportului a făcut astăzi un anunț important! Oficialul a prezentat în detaliu planul pentru reluarea activităților sportive la nivel profesionist, dar și pentru amatori.

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a transmis astăzi, 13 mai, la Antena 3, care sunt măsurile de igienă și distanțare socială ce trebuie respectate.

Ministrul Tineretului și Sportului a anunțat că oricine este liber să facă sport de pe data de 15 mai, însă doar în aer liber și individual. Asta înseamnă că nu putem face sport în grupuri mari, cu contact sau sălile de sport.

„Eu cred că astăzi, per ansamblu, am adus vești bune pentru că iubitorii sportului vor mai avea foarte puțin de așteptat ca să reîncepem să facem mișcare și sport. Sportul, care a fost unul dintre primele domenii închise de pandemie, se va redeschide. Atenție, oricine va putea face sport de pe 15 mai doar în aer liber și individual, nu în grupuri mari, nu cu contact, nu în sălile de sport. De la profesioniști până la cei mai mici. În bazele sportive din aer liber vor fi stabilite reguli de distanțare socială și igienă”, a declarat ministrul Sportului.

Printre cele mai cunoscute sporturi car vor fi permise din data de 15 mai se numără: aeronautica, alpinismul, atletismul, cu probele de alergare, de aruncare a ciocanului, a discului, a suliţei, a greutăţii, apoi automobilismul, caiacul, canotajul, ciclismul rutier şi mountain bike, echitaţia, golful, kartingul, motociclismul, tenisul – proba de simplu, tir cu arcul, tir sportiv, iahting şi pregătirea fizică generală, potrivit Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro