Liviu Dragnea, operat de urgenţă. Fostul lider al PSD a suferit un accident grav în închisoare

Liviu Dragnea, operat de urgenţă. Fostul lider al PSD a suferit un accident grav în închisoare © Facebook

Liviu Dragnea a fost operat de urgenţă. Fostul preşedinte al PSD a suferit un accident extrem de grav, vineri dimineaţă, în incinta penitenciarului în care este închis, în timpul programului de lucru.

Totul s-a întâmplat vineri dimineaţă, în cadrul Penitenciarului Rahova, acolo unde fostul lider al PSD se află închis, după ce a fost condamnat în luna mai a anului trecut în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea repara o uşă de la o dubă în momentul în care s-a tăiat cu flexul la mână. Mai exact, potrivit Antena 3, Liviu Dragnea repara o uşă de la o dubă, iar în acest sens avea nevoie de un flex.

Din neatenţie, la un moment dat, flexul a sărit şi l-a tăiat destul de grav la mână. La faţa locului au fost chemaţi medicii, care i-au acordat primul ajutor. Ulterior, Liviu Dragnea a fost dus în incinta spitalului din Penitenciarul Rahova, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Starea sa de sănătate este una bună, aşa cum a declarat avocatul său, însă accidentarea a fost una extrem de serioasă, a adăugat acesta.

"Starea lui acum este stabilă, dar a fost un accident destul de urât. Flexul cu care tăia a sărit şi i-a tăiat mâna destul de grav, e vorba de o tăietură adâncă, a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală urgent, a fost cusut, i s-a făcut antitenos", a spus Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, la Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro