Irina Tănase, Revelionul fără Liviu Dragnea. Mesajul trist transmis în noaptea dintre ani

+3 click pentru
galerie

Irina Tănase, Revelionul fără Liviu Dragnea. Mesajul trist transmis în noaptea dintre ani © Instagram

De Revelion, Irina Tănase a petrecut trecerea dintre ani într-un club. Nu a fost singură, însă a fost o petrecere de la care a lipsit chiar iubitul ei, Liviu Dragnea, care este după gratii la peninteciarul Rahova.

Probabil că așa este de înțeles de ce Irina Tănase s-a lăsat cuprinsă de niște nostalgii și emoții. Pe rețelele de socializare, printre filmările și pozele de la „baieram”, a strecurat și câteva cuvinte de duh. Într-o postare cu tâlc, care o citează pe Angelina Jolie, Irina face referire la dorințele ei pentru noul an: să trăiască viața din plin și să fie liberă.

„Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”, a fost mesajul distribuit de Irina Tănase.

Însă, o altă postare a fost cea care ne-a pus și mai mult pe gânduri. În aceeași zi, Irina Tănase a mai dstribuit o postare, ceva postat de actrița Billie Lourd. Vorbește despre oamenii pe care i-a pierdut și de compasiunea și înțelegerea pe care o are față de cei care au trecut printr-o astfel de suferință, semn că nu a putut să se distreze atât de bine pe cât ar fi vrut.

În concluzie, Irina Tănase a transmis că se gândește la cei „care au pierdut pe cineva drag, de care le e dor și care le lipsește, mai ales în această zi.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro