Iubita tinerică a lui Liviu Dragnea, apel disperat pe internet. Irina Tănase cere ajutorul oamenilor

+4 click pentru
galerie

Iubita tinerică a lui Liviu Dragnea, apel disperat pe internet. Irina Tănase cere ajutorul oamenilor © Instagram

Irina Tănase, iubita tinerică a lui Liviu Dragnea, a transmis un mesaj alarmant pe reţelele sociale. Blondina le cere ajutorul oamenilor care o urmărresc în mediul online şi îi roagă pe aceştia să îşi îndrepte atenţia spre un caz social.

Zilele acestea, în mediul online, a fost făcut public cazul lui Robert, un bebeluş de doar câteva lun, care are nevoie de o sumă foarte mare de bani pentru a trăi.

Micuţul s-a născut cu o problemă genetică gravă, iar mama lui a lansat o rugăminte tuturor celor care pot să-l ajute. Vestea bună este că problema de sănătate a micuţului poate fi tratată, însă partea terifiantă este legată de costul tratamentului. Vaccinul care ar putea să-i redea şansa la viaţă bebeluşului costă nu mai puţin de 2.100.000 de dolari.

Suma este colosală pentru părinţi, care nu pot să obţină banii aceştia decât cu ajutorul unor oameni cu suflet mare. Printre aceştia se numără şi Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, care a ţinut să lanseze un apel în mediul online. Irina Tănase îi roagă pe toţi cei care pot să-l ajute pe micuţ să o facă cu o sumă cât de mică, pentru că în acest fel, în final, se va ajunge la suma necesară pentru ca Robert să trăiască.

"Salvarea lui Robert poate însemna renunțarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă, în fiecare zi. Mi-am asumat orice rautati pe care ati dori sa mi le spuneti, sau orice jigniri, dar consider ca dupa ce ma jigniti pe mine, il ajutati pe Robert, eu sunt multumita. Pe mine nu ma afecteaza atat de tare, dar pentru el are o importanta foarte mare”, a spus Irina Tănase în mediul online.

Irina Tănase s-a confruntat cu probleme de sănătate

Irina Tănase a povestit că şi ea s-a confruntat cu o prpblemă gravă de sănătate, în copilărie, astfel că îl înţelege pe micuţul pe care speră să-l salveze, prin gestul făcut pe internet.

"Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică și pot înțelege într-o oarecare măsură disperarea părinților", a spus Irina Tănase.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro